Welkom bij Roos Lactatiekundige

Van harte welkom bij Roos Lactatiekundige

Ben je zwanger en denk je na over borstvoeding geven en wil je je hierop voorbereiden? Of geef je borstvoeding en  heb je twijfels over het geven van borstvoeding en wil je advies? Ik ondersteun jou hierbij graag.

Wie Ben ik

Ik ben Roos de Vries. Sinds juli 2011 werk ik als lactatiekundige vanuit Houten. Prachtig werk, vind ik. Ik word gewoon blij van baby’s en vind het altijd weer mooi als moeders aan de slag gaan met borstvoeding. Het is een mooie, intieme periode, die voor moeder en kind heel waardevol is.

Consulten

Als de borstvoeding en de zorg niet goed verlopen of je hebt vragen en twijfels dan kan lactatiekundige zorg helpen. Tijdens een consult maken we samen een plan zodat jullie met duidelijke gerichte tips & trucs verder kunnen.

Meer weten?

Feiten en Weetjes over Lactatiekundige in het algemeen

Contact

Neem direct contact op met Roos Lactatie kundige

Anderen over Roos

29 december 2022 Roos is deskundig (met name op het gebied van borstvoeding) en prettig in de omgang. Ze kan goed luisteren, is assertief en kon ook erg goed overweg met ons zoontje van 2. Het was fijn dat we ook buiten de kraamuren laagdrempelig contact met haar op konden nemen. We gunnen iedereen een Roos tijdens de kraamperiode!
Lisa
Moeder van 3
21 oktober 2021  Na de geboorte van onze eerste dochter kwam Roos bij ons kramen. Dat beviel zo goed, dat we haar opnieuw hebben gevraagd toen ik in verwachting was van onze tweede dochter. Het was heel bijzonder, gezellig en vertrouwd om Roos na een paar jaar weer over de vloer te hebben. Ze heeft heel veel ervaring en laat zich niet zomaar gek maken. Op alle vragen weet ze een antwoord. En het is geweldig dat ze ook lactatiekundige is en zo goed kan ondersteunen bij de borstvoeding. Bedankt voor een fijne kraamweek!
Fenna
Moeder van 1
08 augustus 2022  We hebben een fijne tijd gehad met Roosje. De hulp en het advies rondom borstvoeding vond ik ook erg fijn. Bedankt!
Liesbeth
Moeder van 2
21 augustus 2021 Wat een fijne kraamweek hebben wij gehad dankzij Roos! Haar harde werken en kennis hebben wij enorm gewaardeerd. Omdat Roos ook lactatiedeskundige is hadden we dit keer een positieve ervaring op het gebied van borstvoeding. Daar zijn we echt heel erg blij mee. Roos gaat haar eigen gang in huis waardoor iedereen zich thuis voelde. Een topper!
Aafke
Moeder van 2

Contact

Gevelsteen 5
3991ZK
Tel: 06 - 54380751
Email: info@rooslactatiekundige.nl
Roos de Vries
Lactatiekundige IBCLC