Welkom bij Roos Lactatiekundige

Wie ben ik

Ik ben Roos de Vries. Sinds juli 2011 werk ik als lactatiekundige vanuit Houten. Prachtig werk, vind ik. Ik word gewoon blij van baby’s en vind het altijd weer mooi als moeders aan de slag gaan met borstvoeding. Het is een mooie, intieme periode, die voor moeder en kind heel waardevol is.

Consulten

Waar kan een lactatiekundige bij ondersteunen

Tijdens de zangerschap

Antwoorden op je vragen rondom borstvoeding voor de bevalling

In de kraamweek

begeleiding en advies in de eerste weken

bij problemen met borstvoeding

Wanneer het borstvoeden van je baby/kind niet (meer) goed gaat

Advies en ondersteuning

Wanneer jij of je partner twijfelt of de borstvoeding wel goed gaat.

Ervaringen van anderen

29 december 2022

Roos is deskundig (met name op het gebied van borstvoeding) en prettig in de omgang. Ze kan goed luisteren, is assertief en kon ook erg goed overweg met ons zoontje van 2. Het was fijn dat we ook buiten de kraamuren laagdrempelig contact met haar op konden nemen. We gunnen iedereen een Roos tijdens de kraamperiode!

21 oktober 2021 

Na de geboorte van onze eerste dochter kwam Roos bij ons kramen. Dat beviel zo goed, dat we haar opnieuw hebben gevraagd toen ik in verwachting was van onze tweede dochter. Het was heel bijzonder, gezellig en vertrouwd om Roos na een paar jaar weer over de vloer te hebben. Ze heeft heel veel ervaring en laat zich niet zomaar gek maken. Op alle vragen weet ze een antwoord. En het is geweldig dat ze ook lactatiekundige is en zo goed kan ondersteunen bij de borstvoeding. Bedankt voor een fijne kraamweek!

08 augustus 2022 

We hebben een fijne tijd gehad met Roosje. De hulp en het advies rondom borstvoeding vond ik ook erg fijn. Bedankt!

21 augustus 2021

Wat een fijne kraamweek hebben wij gehad dankzij Roos! Haar harde werken en kennis hebben wij enorm gewaardeerd. Omdat Roos ook lactatiedeskundige is hadden we dit keer een positieve ervaring op het gebied van borstvoeding. Daar zijn we echt heel erg blij mee. Roos gaat haar eigen gang in huis waardoor iedereen zich thuis voelde. Een topper!

Contact

Gevelsteen 5
3991ZK
Tel: 06 - 54380751
Email: info@rooslactatiekundige.nl
Roos de Vries
Lactatiekundige IBCLC

© 2023 All Rights Reserved.